Ett julklappstips

Julklappstips till dig själv eller till någon du vet skulle vilja gå en berättarkurs Storytelling – den muntliga berättarkonsten: Klicka här för att boka och läs mer om kursen.

Här får du utveckla din förmåga att berätta muntligt.

En kurs i 6 steg där du får verktyg och inspiration till att använda dig av muntligt berättande i din vardag. Du får upptäcka möjligheterna med berättarkonsten och utveckla ditt eget sätt att berätta. Klicka på länken där finns mer info

Kursen blir tisdagkvällar under februari och mars 2023

Kursen innehåller grundläggande berättarövningar, kropp, röst, fantasi, improvisation. Minnestekniker och hur du kan ge berättelserna liv. Hur du hittar ditt eget unika sätt att berätta på. Du får också se andra och bli inspirerad av dem.

Du behöver inga förkunskaper, det viktigaste är att du vill och är nyfiken. Under kursen har du möjlighet att utforska hur du vill använda berättandet i ditt liv. Hur du vill använda dina nya kompetenser.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: