Europeisk Storytellingkonferens 4 – 7 juli

FEST – Federation for European Storytelling inbjuder i år till Storytellingkonferens i Alden Biesen 4 – 7 juli. Det är ett branschmöte för Europas professionella berättarensembler , Berättarföreningar och berättarfestivaler .

FEST är en Europeisk intresseorganisation för utveckling av muntligt berättande inom Europa. Blir du nyfiken på att få veta mer? Gå in på www.fest-network.eu  här finns all information du kan behöva. Har du fler frågor kontakta mig på: rm.lindfors@gmail.com, jag sitter i styrelsen för FEST.

FEST anordnar årligen en konferens, ett branschmöte för nätverkande, utveckling och för samtal och utbyten kring gemensamma frågor. Och i år är den på det anrika slottet Alden Biesen, i södra Belgien. Det finns fortfarande platser kvar till konferensen. Intresserad av att delta?

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: