Första inlägget

Det här är bara början. Snart kommer du – och jag själv – att få ta del av en spännande resa. Från svenska Skellefteå till afrikanska Uganda. Häng med! 🙂

5 Responses to Första inlägget

 1. Ingrid says:

  Hej!
  Vilken fin blogg!! Jag ska följa dina äventyr med spänning. Ha det så trevligt! Kramar!

 2. Marianne says:

  Men du, vilken grej! Jag kommer att läsa här varje dag, alltså. Känns som om man följer med på ett hörn ( i din ROSA resväska?) När du kommer hem ska vi ta hand om dej jättemycket, jag och Sonia. Vi vill veta allt!!!
  Kram Marianne

 3. Annalena says:

  Hej där!
  Kul att se att ni är på väg. Hoppas allt går bra. Jag kom att tänka på att skriva till dig i dag när jag gjort ett fågelbo till en ulligamfågel som värper glittrande guldägg med sagor i och det slog mig att du faktiskt inte har så lång tid att förbereda dig på när du kommer hem så…jag skickar upp lite uppgifter om vittrorna, tomtarna och trollen och lite idéer så kanske det underlättar lite.
  Här är nästan afrikansk värme, vi svettas i skuggan!
  Kram Annalena
  ps hälsa KristerDs

 4. Jan Tarras says:

  Hej Rose-Marie

  Har ni kommit fram? I så fall antar jag att ni är fulla av nya intryck. Värmen från både natur och människor överväldigar. Intensiteten finns säkert.

  Janne

 5. Agneta says:

  Kul idé med blogg…jag hann ju inte önska er trevlig resa innan ni for…men nu kan jag följa med på ett hörn i alla fall. Kramar från Agneta

%d bloggare gillar detta: