Uganda by day and night

Om ni undrar varfor jag inte skrivit nagot sa ar det for att jag inte kommit at nagon dator. Men nu har jag en liten stund, vi ar i Jinja, bor fint vid Nilen. Natten ar varm, mork, doftande! Igar var det afrikansk musiknatt, dansa hela natten lang. Det har ar en helt fantastisk resa som jag behover mer tid pa mig for att beratta om. Vaskan har varit borta sen Amsterdam, jag far trana varje dag pa att ha talamod och hoppas att mina saker kommer tillbaka.

Har mott 700 barn i Kampala, massor av fantastiska upplevelser, hiskeliga historier, nya kontakter och 450 bilder. Jag aterkommer, med bilder och berattelsen.

 

 

5 Responses to Uganda by day and night

  1. Sofia says:

    Wow!
    700 barn! Och ingen resväska! Kanske var det någon som gillade färgen så mycket… Hoppas verkligen att den kommer till rätta! Ser fram emot vidare berättelser från din fantastiska resa! Här är allt väl.
    Hälsn. Sofia

  2. Anna Hä says:

    Är det den rosa snygga väskan som kommit bort och hamnat i Amsterdam (kanske matchar den alla blommande tulpaner där)? Eller har ni blivit med väska igen? Den dyker säkert upp när ni minst anar det.
    Njut av alla hiskeliga historier, spännande möten, dofter, mörker och intryck. Det ska verkligen bli spännande att få se, höra och uppleva delar av resan när du och Christer kommit hem. Hälsa Kajsa, Piroy, Christer och alla Skellefteåbor i Jinja. Hoppas ni alla har upplevelserika dagar!
    Anna i Lövånger
    Ps. Inslag om sagofesten har sänts i Landet runt (pensionärsprogram) på SVT nu i tre dagar! Tack för allt som sagofestsamordnare på hemmaplan innan resan och jag hoppas du kunnat njuta lite av VM i samarbete och globträds”festen” för det blev ju intensiva dagar och många fester i ett slag. Du är ju en fantastisk kvinna så samla intryck så att det blir nya avtryck i Sverige och i världen!

  3. Anna Hä says:

    Är det den rosa snygga väskan som kommit bort och hamnat i Amsterdam (kanske matchar den alla blommande tulpaner där)? Eller har ni blivit med väska igen? Den dyker säkert upp när ni minst anar det.
    Njut av alla hiskeliga historier, spännande möten, dofter, mörker och intryck. Det ska verkligen bli spännande att få se, höra och uppleva delar av resan när du och Christer kommit hem. Hälsa Kajsa, Piroy, Christer och alla Skellefteåbor i Jinja. Hoppas ni alla har upplevelserika dagar!
    Anna i Lövånger
    Ps. Inslag om sagofesten har sänts i Landet runt (pensionärsprogram) på SVT nu i tre dagar! Tack för allt som sagofestsamordnare på hemmaplan innan resan och jag hoppas du kunnat njuta lite av VM i samarbete och globträds”festen” för det blev ju intensiva dagar och många fester i ett slag. Du är ju en fantastisk kvinna så samla intryck så att det blir nya avtryck i Sverige och i världen!

  4. Agneta says:

    Hej R-M
    Massor av bilder, hm…jag längtar efter en filmkväll hemma hos er. Längtar dessutom att få plåga er med mina bilder från Japan.
    Kram
    AgH

  5. Rose-Marie says:

    Agneta och alla andra, ni är alla välkomna att komma och titta på bilderna.
    Och vi vill väldans gärna se dina bilder Agneta, som du har med dig hem från Japan. Vi får väl hyra en filmduk och videkanon för att kunna se ordentligt.
    Försöker just nu sätta ord på resan. Bilderna får vänta, dom har vi inte ens sett sen vi kom hem.

%d bloggare gillar detta: