Berättarfestivalen 22 – 28 april

BLAQ PEARL i Skellefteå

 blaq

Blaq Pearl, sångerska, poet, spoken word artist, från Kapstaden, Sydafrika, gästar Skellefteå under v 16 och 17. Se mer om henne på denna länk: http://www.youtube.com/watch?v=5a9JpD_Ez7g 

Hennes riktiga namn är Janine Van Rooy, och hon ska ge workshops i gymnasieskolorna i Skellefteå, Norsjö och Robertsfors samt på Efyran. Hon kommer att inspirera ungdomarna till ett eget kreativt skapande via ord och röst, de ska få skapa delar till det program som sen ska fylla scenen i Pansalen i Ungdomens Hus, fredagen den 26 april. Janine är också delaktig i den kvällen med egna texter, egna berättelser, och sånger. 

Ungdomarna har sedan förra året efterfrågat en möjlighet att få göra ett berättarprogram tillsammans med en artist. Och nu har dom chansen, att skapa ett program inför Ung Berättarkväll tillsammans med Blaq Pearl. Så kom och upplev den kvällen i Pansalen, Ungdomens Hus, fredagen den 26 april kl 19.00 – 23.00 !

http://berattarfestivalen.se/

 

 

 

 

 

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: