På väg till Storytellingkonferens i Rom

På lördag reser jag till Rom och den årliga Storytellingkonferensen som anordnas av Federation for European Storytelling FEST. Årets program handlar om konstnärlig utveckling som berättare, marknadsföring i kristider, berättarfestivalernas utveckling, om de unga berättarna samt  massor av nätverkande och god mat. I år möts drygt 100 personer från hela Europa.

Från Västerbotten deltar 8 personer, representanter för Region Västerbotten/Berättarnas län, Berättarnas stad, Västerbottens Teaterns Berättarensemble, Berättarfestivalen, Västerbottens Museum, Skellefteå berättarförening och Berättarnätet Sverige.

9 – 12 juni 2014 är det vår tur i Sverige att vara värd för denna konferens,  Berättarnätet Sverige är värd för konferensen och platsen är Västerbotten:  Skellefteå – Malå- Umeå. Vi som åker till Rom ska passa på att bjuda in, nätverka, och skapa goda kontakter för 2014.

Om du är intresserad av att se bilder från tidigare konferenser klicka här: http://www.fest-network.eu/pictures.htm

 

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: