Berättarfestivalen 18 – 24 april

Berättarfestivalen startar den 18 april och pågår till den 24 april. Om du klickar här kan du se de senaste nyheterna ett axplock av vad som händer på under festivalveckan.

Vill också passa på att säga att tack vare alla arrangörer som vi samarbetar med så blir det ett riktigt intressant programutbud i år. Det präglas av en rik mångfald och en härlig blandning mellan det muntliga och litterära berättandet.
Vi har berättare i år från Sverige, Norge, Danmark, England, Syrien, Eritrea, Senegal, Bosnien, Venezuela, m.fl länder. Så även detta år kan vi erbjuda ett smörgåsbord med berättelser från hela världen, och det speglar det berättande som pågår i Skellefteå, i Västerbotten, i Sverige, i världen just nu.

 

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: