Berättarkonferens & Berättarföreställning i Skellefteå

LÄRA MED BERÄTTANDE  12 och 13 februari

En konferens om berättande som pedagogisk metod

Being salmon, being human  14 feb

En Berättarföreställning

Föreläsningar, workshops, goda exempel och dialog tillsammans med kollegor inom pedagogiken och medverkande nordiska experter. Lära med berättande 2020 vänder sig till dig som arbetar med lärande inom förskola, grundskola, gymnasium, SFI, folkbildning eller i andra lärande miljöer – konferensen är aktuell på en generell nivå. Läs mer här och anmäl dig här: Lära med berättande

I konferensens program finns 2 av de berättare som ingår i föreställningen Being salmen, being human. Den 14 feb spelas den i Skellefteå, i ett tipitält, kl 19.00 Ett unikt tillfälle att uppleva en berättarföreställning utomhus i februari. Läs mer om föreställningen och boka biljetter här:

 

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: