Rapporten är klar

Så var rapporten om Lyssna på oss klar, tryckt och distribuerad. Alla som på olika sätt deltagit och bidragit till projektet har fått den. Jag får tacka styrelsen i Skelleftebygdens Berättarförening som trodde på Anna Hällgren och mig när vi presenterade idén. Jag vill också tacka det fantastiska gäng med eldsjälar jag fick arbeta tillsammans med: Ann-Sofi, Gunnel, Ingalill, Jennie, Linus, Örjan, Harald, Musa, Lisa, Janne, Ingmarie, Ramy, Ellenor, Anna, Ullis, Malin, Janne, Ingrid, Berit, Ulph och alla andra. Vilken resa det blev. Vill du se vad som hände gå in på https://www.berattarforeningen.se eller sök på Facebook efter ”Lyssna på oss i Jörn” där finns bilder, filmer, berättelser om en treårig process som fortsätter. 2020 blir det Ursinnig festival 5 – 7 juni i Jörn!
Sist men inte minst TACK för inspiration under hela processen Sara Lidman! För dina berättelser om Jörn, om hembygd, om motstånd om solidaritet. Tack för citat ur tal och artiklar om vikten av att lyssna på människan, om byns betydelse för framtiden och om orden. Allt lever vidare! LEV! 

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: