Magont och Mat

Idag ligger Krister i magplågor, i sin egen säng hemma. Idag skulle han ha varit igång och jobbat medsin vanliga företagsmassage, men han har tillbringat natten på toan. Skumt, att det kommer först nu. Tål han inte den svenska maten, vattnet. I Kampala gick det alldels utmärkt. Kanske för lite öl. I Kamapala serverades en alldels utmärkt öl – NILE – den egna tillvekade ölen som var gudomligt god, svalkade gott i värmen. 

Jag måste iväg och handla, i kylskåpet är det tomt. Men vad ska man handla nu efter 10 dagars festande på avocado, annanas, tomater, passionsfrukt, bananer, nilaborre och potatis ??? Bara tanken på hur avocadon ser ut och smakar i Sverige gör att jag har svårt att gå till affären. I Kampala kunde vi köpa avocado, annans och bananer på gatan, stora saftiga, lena frukter som smakade gudomligt.  Och nilaborren, vilken fisk! Den åt vi varje dag, med potiatis, avocado, och tartarsås! 

Nu väntar Coop Forum, måste dit, måste fylla på i matförrådet. Och Krister vill bara ha blåbär.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: